Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Θεσσαλονίκη και την ιχθυόσκαλα της Μηχανιώνας ο πρόεδρος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολόπουλος.
Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους την χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη παραγωγική ιχθυόσκαλα της Ελλάδας από τις 11 που έχει υπό την σκέπη του.
“Η Θεσσαλονίκη μαζί με την Καβάλα είναι το 80% εξαλιευσης στα λαϊκά ψάρια (γαύρους και σαρδέλες)” προσθεσε και για αυτό προχώρησε σε πολύτιμες εργασίες ανακαίνισης που εκκρεμούσαν δέκα χρόνια.
Διπλασίασε τους χώρους, έβαλε ψυγεία και αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις σε ένα έργο που έφτασε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ κόστος.
Τέλος όπως ανέφερε στη Μηχανιώνα διακινείται σχεδόν το 1/3 της συνολικής παραγωγής που μεταφράζεται σε 23 εκατ. κιλά, με την Θεσσαλονικιώτικη ιχθυόσκαλα να συντηρεί την παραγωγή της κονσερβοποιίας.
ΔΣ